2012. március 3., szombat

KISS11 APARTMAN HÉVÍZ 1 FT-RÓL NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kiss11 Apartman Hévíz
Kapcsolódjon ki a mindennapi rohanásból néhány napra!
Kényeztesse magát pezsgőfürdőben, finn vagy infraszaunában lágy zene mellett kellemes környezetben.
Töltődjön fel egy mindennel felszerelt, szép, kényelmes, kétszemélyes apartmanban, Hévíz egyik legcsendesebb zöldövezeti utcájában, a világhírű hévízi gyógytótól csak 900 m-re, az egregyi borozóktól mindössze 30 perc sétára. Annak ellenére, hogy a városközpont mindössze 300 m-re van, a másik irányban már a zalai erdők-mezők hívogatják egy szívet-lelket felüdítő kirándulásra.
Kívánságra borkostolót szervezünk akár Egregyen, akár Szigligeten.
A kellemes esti hangulathoz díszgyertyákkal és hangulatlámpával járulunk hozzá. Az ellazulást az amerikai hátmaszírozó használata teheti teljessé, ami ott maszíroz, ahol igazán szükséges és ameddig csak jólesik. A nyugodt pihenést franciaágyak illetve dupla ágyak biztosítják. A higiénikus tisztálkodást zuhanyozó és néhol bidé biztosítja a fürdőszobában. Az étkezés mind otthon, mind a közeli éttermekben megoldható. A pizzát akár házhoz is szállítják. Az étkezősarok, illetve konyha minden szükséges eszközzel és edénnyel felszerelt - elektromos főzőlap vagy gáztűzhely , mikrohullámú sütő, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló, hűtőszekrény. Romantikus, bensőséges gyertyafényes vacsora elkészítésére és elfogyasztására lehetőség van akár az apartmanban, akár az erkélyen. Az emeleti erkélyről a Zalai Dombság, Felsőpáhok lankás lejtőinek látványa nyugtatja a tekintetet. A gépkocsival érkezőknek a kertben parkolási lehetőséget, a laptoppal érkezőknek korlátlan internet hozzáférést biztosítunk.
10% kedvezményt tudunk nyújtani a Hévízi Tófürdőben, több étteremben, szépségszalonban, üzletben, gyógykezelésnél, masszázsszalonban.
 
100 m-es körzetben található 2 étterem, élemiszerbolt, fodrász. A városközpont 300-re van, így minden szolgáltatás könnyen elérhető. Néhány perces sétával számtalan étterem, üzlet, szépségszalon és a legkülönbözőbb wellness-szolgáltatások közül lehet választani.
Behűtött pezsgővel várjuk Önöket, a gyermekeket pedig csokival.
Az ajánlat tartalma
Időtartam: 3 nap / 2 éjszaka szállás 2 fő részére
Elhelyezés: kétszemélyes, pótágyazható egyszobás apartmanban. Az apartmanok területe 30-47 m2.
Külön fizetendő:
IFA 420 Ft/felnőtt/éj
Térítés ellenében igénybevehető szolgáltatások:
Úszómedence és Wellness részleg használattal 1300Ft/fő/éj felár
Fürdőköntös 300 Ft/fő egyszeri díj
Aromaolajos relaxáló, regeneráló, bőrtápláló, bőrfiatalító, vitalizáló, anticellulit, zsírégető, alakformáló masszázs
1400 Ft/30 perc; 2500 Ft/50 perc.
A környéken elérhető programajánlatok:
Nagyon szép kerékpárutak vannak a környéken. Érdemes betervezni például a Kis-Balaton és gazdag madárvilágának a meglátogatását.  Emlékezetes program lehet a Sümegi Vár és várjátékok, a Csillagvár megtekintése, csónakázás a Tapolcai Tavasbarlangban vagy élőben a helyszinen látni, hogy készül a Herendi Porcelán. Igazi különleges élmény hőlégballonról szemlélni az alattunk elterülő balatoni tájat.  Nem szabad kihagyni a környékbeli fürdőket sem – megszámolni a tavirózsákat a mesés Hévizi Tavon vagy csúzdázni  a Zalaegerszegi Aquaparkban vagy Kehidakustányban. A balatoni strandok is sok élményt kínálnak. Ha az úszás, labdázás a Balaton hűsítő, selymes vízében nem lenne elég, ki lehet próbálni a szörfözést, vizisízést, horgászást, vitorlázást, hajókázást...
Kerékpárkölcsönzéshez, Sümegi vár-belépőhöz , Csillagvári vár-belépőhöz és hőlégballonos repüléshez is 10% kedvezményt kapnak a vendégeink.
A Dotto "kisvonat" a ház előtt megy el, amivel nemcsak kellemes városnéző túrát lehet tenni, de a legalkalmasabb közlekedési eszköz az egregyi borospincékhez is.
Az üdülési kupon felhasználhatósága, érvényességi ideje:
2013. április 30-ig használható fel a szállodával előre egyeztetett időpontban, a kiemelt időszakok és ünnepek kivételével.
Egyéb megjegyzések:
Sajnos üdülési csekket nem áll módunkban elfogadni.
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Tétel száma: 2317


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-03-06 19:45
. KISS11 APARTMAN HÉVÍZ 1 FT-RÓL NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft